De tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys
Kalkovens & Gashouder
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

3Koteboebo

Zaterdag, 01 April 2017, 20:15
Hits : 131
2017-04-01-3Koteboebo-pict.jpg " />

Ken je die momenten dat je ineens weet waar je hart zit? Je trapt flink door, t’is glad, je voorwiel schiet weg, maar krijgt net op tijd weer grip! Onderaan de trap, komt er nog een treetje! Een piano valt van bovenaf, nèt naast je! De adrenaline giert van je kruin tot al je tenen! En je denkt: ‘Pff, dat ging mij kort langs de klungels!’. Bij 3Koteboebo kom je de hele avond adrenaline tekort door de voortdurende gierende humor, van laag tot beduidend hoger. Waar het over gaat? Weinig mensen kunnen een avondje 3Koteboebo navertellen. De meesten hebben het overigens wel overleefd. Al ging het hun wel ‘Kort langs …! ‘

www.3koteboebo.nl

Aanvang 20.15 uur

BESTELLEN


HORECA Vooraf dineren? een THEATERMENU

bij de volgende horeca bedrijven KLIK HIER

 

ROLSTOELGEBRUIKERS Wilt u als rolstoelgebruiker een voorstelling bijwonen, dan verzoeken wij u dit bij uw reservering in het vakje ‘extra vermelding’ aan te geven. U dient een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn. Eén van onze vrijwilligers begeleidt u, via het podium, met de lift naar de voor u gereserveerde rolstoelplaats in de zaal.
MINDERVALIDEN Ook mindervaliden kunnen gebruik maken van de lift om van de foyer naar de theaterzaal te gaan. Dat hoeft niet aangegeven te worden op uw reservering en u hoeft ook niet een uur voor aanvang aanwezig te zijn.

Location : Gashouder Podium
Achter Langewijk 160 dan via witte ophaalbrug
Dedemsvaart