De tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys
Kalkovens & Gashouder
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Optreden Hans Theessink

Zaterdag, 29 April 2017, 20:00
Hits : 89
Contact www.theaterdina.nl
hanstheessink.jpg " />

Meer dan trots zijn we om Hans Theessink te kunnen programmeren in Theater Dina!

Net als anderen van zijn generatie viel Hans Theessink in de vroege jaren 60 als een blok voor de Blues. Hans, door Bo Diddly omschreven als "one helluva guitar player' heeft het sindsdien nooit meer losgelaten. Boven alle andere, heeft de Country Blues met zijn oorspronkelijk en hartverwarmende karater de meeste indruk gemaakt en een grote rol gespeeld in zijn ontwikkeling als muzikant.

Hans is waarschijnlijk Europa's nummer 1 Bluesexport, een van de top  blues en roots muzikanten wereldwijd gedurende een carriére van meer dan 35 jaar. Het toonaangevende US magazin Blues Revue schreef over hem: "Hans Theessink is an international blues treasure. He is one of the world's pre-eminent country pickers and his warm baritone expresses blues".

Hans Theessink speelt nog steeds zo'n 200 concerten per jaar - een echte moderne troubadour - en we zijn dan ook blij dat in zijn agenda nog ruimte was voor een show in Theater Dina!

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Entree € 17,50