Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Hoofdvaart-West bij kaarslicht

Woensdag, 27 December 2017, 19:00 - 21:30
Hits : 71
kaarslicht.jpg " />


 

Evenals de 19 voorgaande jaren zal ook dit jaar opnieuw Hoofdvaart-West, bij kaarslicht worden gehouden. Het zal dit jaar de twintigste maal zijn dat de buurt een ander aanzien heeft voor één avond.

Een activiteit die door de bewoners binnen het gebied van de vereniging al die jaren door hen zelf wordt gemaakt. Want net als in de voorgaande jaren zijn alle ruim 420 adressen binnen de buurt, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen wel of geen lid, door middel van een brief op de hoogte gebracht, met hierin het verzoek om ook nu weer mee te werken aan deze gezellige avond.

De opzet is weer het zelfde, namelijk het in en om het huis zo veel mogelijk te verlichten zonder gebruik te maken van elektriciteit. Dit alles zal zich dan afspelen tussen 19:00 uur en 21:30 uur.

No Location Specified