Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Open bedrijvendag Balkbrug-Dedemsvaart

Zaterdag, 07 April 2018, 10:00
Hits : 175
Openbedrijvendag.jpg " />

KOM BINNEN KIJKEN, PROBEREN, PROEVEN EN WINNEN | De Open Bedrijvendag wordt veel meer dan een rondje kijken bij bedrijven. Het wordt een gezellige en vooral interactieve dag want is van alles te doen, te proeven en te beleven voor jong en oud.

LAAT JE RIJDEN | Tijdens de Open Bedrijvendag is het vervoer lekker makkelijk geregeld met 3 hop-on-hop-off-bussen van Syntus. De hele dag rijden 3 bussen langs alle deelnemende locaties en bedrijven. Je kunt uit- en opstappen waar en wanneer je wilt.

Geen gedoe met het parkeren van je auto of het zoeken van het juiste adres. En ook voor kinderen is het leuk om met de bus te gaan. Want een van de bussen is een oldtimer en wat dacht je van deze te gekke lange bus van wel 22 meter. Leuker en makkelijker kan het niet!

De bussen en hun chauffeurs worden deze dag belangeloos ter beschikking gesteld door Syntus Overijssel (Keolis Nederland), die hun eigen locatie tijdens deze dag ook openstellen. Kom gezellig een kijkje nemen!

Blijf op de hoogte via: www.wiewildatniet.nl     en  www.facebook.nl/wiewildatniet

No Location Specified