Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Rozawood Guitars Day

Zondag, 04 November 2018, 11:00
Hits : 113
Contact www.theaterdina.nl
RozaWoodGuitarsday.jpg " />

Op zondag 4 november zullen TFOA en Rozawood Guitars de "Rozawood Guitars Day" verzorgen bij The Fellowship of Acoustics. Ontmoet de meester luthier Roman Zajicek en stel hem al je gitaar-gerelateerde vragen. Uiteraard zullen alle Rozawood en R&R (Roman en Rudi) tentoongesteld worden en bespeelbaar zijn. 

Tsjechië huisvest een aantal van de beste gitaarbouwers ter wereld, waarvan Roman Zajicek van Rozawood guitars misschien wel de allerbeste is.

Roman is een van de weinige bouwers die een samenwerking zijn aangegaan met Rudi Bults (eigenaar van TFOA) om zo custom gitaren te bouwen voor onze unieke assortiment. De klank van Rozawood gitaren zijn niet perse te vergelijken met de standaard Amerikaanse of Europese gitaren. Roman laat zich inspireren door beide stijlen om zo de perfecte combinatie te maken. Roman stelt zijn expertise ter beschikking en begeleid u door het proces. Kies uit de meeste exotische houtsoorten, speciale binding of inleg om zo uw droomgitaar te scheppen.

Voel je vrij je eigen gitaar mee te nemen (Elk merk!) en Roman zal ter plekke de benodigde reperatie uitvoeren.  

 

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
The Fellowship of Acoustics winkel zal ook open zijn van 11:00 tot 17:00, kom gerust binnen of sluit aan bij het event. Toegang is gratis!