Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Kiekjesdagen HVA

Vrijdag, 28 December 2018, 13:00 - 17:00
Hits : 244
Contact www.hvavereest.nl
Logohva2.jpg " />

Op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december van 13.00 - 17.00 uur organiseert de HVA weer de kiekjesdagen in de Gashouder.
Zoals gewoonlijk kunt u weer heel veel groepsfoto’s bekijken, namen invullen en natuurlijk herinneringen ophalen met oude vrienden en bekenden. Elk jaar vindt er wel een bijzondere ontmoeting plaats tussen mensen, die elkaar jaren niet hebben gezien of zelfs helemaal uit het oog waren verloren. Wij proberen een gezellige sfeer te creëren door te zorgen voor een lekker (en gratis) kopje koffie (met een ”kniepertien”) en een glaasje glühwein.
Aan u vragen we foto’s die in uw bezit zijn, maar wellicht interessant voor onze vereniging, mee te nemen. Wij willen ze graag scannen en u krijgt daarna uw eigen foto(’s) direct weer mee terug.

- Op vrijdag 28 december zal het Kouwenkoor in de theaterzaal een aantal optredens verzorgen.

- Zaterdag 29 december organiseren we een taxatiemiddag voor antiek en curiosa. Taxateur Enno de Boer, die tot enige jaren geleden een bekend gezicht was bij RTV Oost met het programma ”Geen kaf maar Koren” is dan aanwezig om de waarde van uw meegebrachte goederen vast te stellen. Van te voren aanmelden is niet nodig en de taxaties zijn gratis. Wellicht hebt u ergens nog een verborgen erfstukje (een schilderijtje, een bord, een vaas, enz. ) liggen waarvan u geen idee heeft wat de waarde daarvan zou kunnen zijn. Neem het mee en laat het op zaterdag 29 december taxeren door Enno de Boer.

- Evenals voorgaande jaren zal ook Helmuth Rijnhart aanwezig zijn om uw vragen op het gebied van genealogie te beantwoorden. Samen met u hopen we er weer twee gezellige middagen van te maken.

Location : Streekmuseum "De kalkovens"
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart
7701