Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Kick off Urban Arts & Sports

Vrijdag, 22 Februari 2019, 14:00 - 17:00
Hits : 79
avatar UA&S.png " />

 

Op donderdag 21 en vrijdag 22 februari organiseert Cultuurkoepel Vechtdal in samenwerking met De Stuw en de gemeente Hardenberg een eerste kick off van het project Urban Arts & Sports.

 

Het doel van dit nieuwe initiatief is jongeren in de leeftijd van 12-20 jaar te laten kennismaken met diverse Urban Arts & Sports. Jaarlijkse gaan we structurele en incidentele urban activiteiten programmeren in de gemeente Hardenberg. Dit zijn losse activiteiten zoals workshops, maar ook themadagen of –weken waarin er meerdere activiteiten tegelijk worden aangeboden, zoals clinics en presentaties.

 

Kick off dagen

De Kick off dagen zijn de start van dit initiatief. Op 21 februari vindt de eerste Kick off plaats in De Meet te Hardenberg en op 22 februari de tweede in De Citadel te Dedemsvaart. Jongeren van 12 – 20 jaar oud zijn welkom om allerlei toffe urban arts & sports te ontdekken van 14.00 – 17.00 uur.

 

Sporthallen

De sporthallen worden ingedeeld in verschillende zones waar de activiteiten plaatsvinden. Zo komt er een chillhoek, een art tafel, een workshop ruimte, een pannakooi, een gamepunt en een plek voor een DJ. Jongeren worden uitgedaagd deel te nemen aan verschillende activiteiten en workshops. Workshops die o.a. gevolgd kunnen worden zijn: freerunning, cheerleading, poppin & lockin en BMX.

 

 

Location : Sporthal De Citadel
Langewijk 118
Dedemsvaart
7701AH
Lijkt het je leuk om samen met je vrienden naar deze Kick off te komen? Dan ben je welkom! Volg ons voor meer informatie op Facebook (@Urban Arts & Sports) of Instagram (@urban_arts_sports) of neem een kijkje op onze website www.urbanartsandsports.nl.