Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Optreden Roland Verstappen en Cor Mutsers

Zondag, 07 April 2019, 15:00
Hits : 88
Contact www.theaterdina.nl
VerstappenMutsers.jpg " />

Roland Verstappen en Cor Mutsers, samen op het podium. Als 2 onafhankelijke muzikanten die elkaar vinden in de liefde voor goede liedjes. Beiden "oude rotten" in het vak, gek op gitaren, pizza’s en een goed glas wijn. Allebei met een behoorlijke staat van dienst, veel ervaring en een niet te onderdrukken passie voor goede muziek. De een meer gitarist, de ander meer bedenker en zanger. En daarin vullen ze elkaar naadloos aan. Kan 1 en 1 toch meer dan 2 zijn?

Goede liedjes die je diep van binnen raken, een licht doorleefde stem, een loepzuivere tweede stem en heel veel gitaar; dat is waar het om draait bij deze twee rotten! Ze touren samen langs de kleine theaterzaaltjes van Nederland en België, dat is hun missie. De nieuwe single “Lief van Binnen” van Roland wordt volop gedraaid in beide landen en de clip draait mee op alle doelgroep zenders. Samen zullen ze spelen in ons Theater Dina, als vaste klanten van The Fellowship of Acoustics zijn ze hier een bekend gezicht en gaan ze zorgen voor een hele gezellige, maar vooral mooie middag.

Location : Theater Dina
Moerheimstraat 144
Dedemsvaart
7701CJ
Entree € 15,00