Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Voorjaarsmarkt Van Dedemkerk

Zaterdag, 11 Mei 2019, 09:00 - 13:00
Hits : 84
Marktkraam.png " />
Zaterdag 11 mei van 9.00 tot 13.00 uur gaat de commissie een voorjaarsmarkt met een nieuwe opzet organiseren. 'Ingegeven door het feit dat onze opslagruimte niet meer gegarandeerd was de komende jaren, hebben wij besloten niet meer zelf de goederen in te zamelen en te verkopen. We gooien het roer en we hebben de PKN-leden gevraagd om de markt deze keer zelf in te vullen (ook de opbrengst is voor het zelf gekozen eigen goede doel, het enige wat de commissie vraagt is een vrijwillige bijdrage voor het goede doel van dit jaar: de CliniClowns en optimalisatie van de geluidsinstallaties van de Van Dedemkerk en gebouw De Fontein', vertelt een woordvoerder. 
 
Er is al veelbelovend gereageerd op deze oproep zodat er zaterdag voldoende gekozen kan worden uit het aanbod zoals huisraad, bloemen, boeken, aardbeien, alsmede verkoop van soep, gehaktballen, taart enz. Ook is er een ruim terras voor koffie, koek, knieperties, maar bovenal ontmoeting. Voor de jeugd is er een leuk spellencircuit aanwezig.
Location : Van Dedemkerk
Hoofdvaart 5
Dedemsvaart
7701JE