Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Open huis Gashouder Podium Dedemsvaart

Zondag, 19 Mei 2019, 14:00 - 16:00
Hits : 118
Contact www.hvavereest.nl
7b1b5ced-a12e-4b8f-b325-7f4d1f326fb8_l--.jpg " />

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van het Gashouder Podium in Dedemsvaart? Hoe ziet die stalen kolos op het historische Kalkoven terrein er van binnen uit?

Hoe ziet de theaterzaal eruit, het podium, de foyer, de expositieruimtes, de artiestenkamer? Hoe wordt de techniek met het licht en geluid geregeld? Waar is de kassa geopend?

Op al die vragen en meer kunt u een antwoord krijgen als de Gashouder haar deuren wagenwijd openzet voor het Open Huis van het Gashouder Podium op zondag 19 mei a.s. van 14.00 tot 16.00 uur. Het Open Huis is bedoeld voor groot en klein, jong en oud. Voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

Kom langs en kom kijken naar het gezellige, sfeervolle kleine theater dat gehuisvest is in een authentiek Rijksmonument. Een uniek theater op een unieke locatie met een uniek programma aanbod.

Loop over de mooie witte ophaalbrug en loop de Gashouder binnen. U bent van harte welkom!

Tijdens het Open Huis zijn alle ruimtes van de Gashouder opengesteld en wordt er informatie gegeven over het nieuwe programma van seizoen 2019 – 2020 en over alles waar u maar vragen over hebt.

Het Gashouder Podium wordt gerund door een enthousiast bestuur en team van uitsluitend vrijwilligers. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, vertellen wij u graag.

Vanaf 16.00 uur is er speciaal voor de Vrienden van het Gashouder Podium en alle medewerkers van de Gashouder een gezellige borrel. Alle Vrienden worden van harte uitgenodigd voor deze borrel en ook zij krijgen extra achtergrond informatie over alle nieuwe voorstellingen die op stapel staan en kunnen kennis maken met het team van het Gashouder Podium.

Location : Gashouder Podium (Kalkoventerrein)
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart 7701 AZ