Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bloembollendag

2 oktober 2021 @ 10:00 - 19:00

Zaterdag 9 oktober Bloembollendag

Het is herfst en nu komt de tijd eraan om bloembollen te planten voor een kleurrijke tuin in het voorjaar. In de Tuinen Mien Ruys zijn er op deze dag biologische bloembollen te koop en kom je meer te weten over het gebruik van bollen en knollen in je eigen tuin.

Speciale gast
Katja Staring , journalist, @dailygreenspiration.nl en schrijver van onder andere ‘Liefde voor Dahlia’s’ en ‘Avontuurlijk tuinieren’, komt deze dag met enthousiasme vertellen over : avontuurlijk tuinieren met biologische bollen. Na de lezing is er gelegenheid tot vragen stellen en haar boeken zijn deze dag ook te koop.

Verkoop bloembollen
De Bloemoloog, is aanwezig met verkoop van een groot assortiment biologische voorjaarsbollen. De Bloemoloog staat voor duurzaam en biologisch.
Vanuit Noord-Holland biedt hij op markten en beurzen chemie-vrije bloembollen en knollen aan. De bloembollen zijn los te verkrijgen, geen voorverpakte zakjes! Dit houdt in dat er zelf, naar eigen smaak, gecombineerd kan worden en dat de beste kwaliteit uit de kist kan worden uitgezocht. (Vanzelfsprekend kunnen de bloembollen in papieren zakjes uitgezocht worden.)

Rondleiding
Gidsen van de Tuinen verzorgen rondleidingen en vertellen je over het ontstaan van de Tuinen maar ook over de ontwerpen van Mien Ruys.

Programma zaterdag 9 oktober 2021
10. 00 uur Tuinen Open, Verkoop van bloembollen door De Bloemoloog
11.00 & 13.00 Start rondleidingen door enthousiaste gidsen van de Tuinen
14.00 uur Lezing Katja Staring
Entree van de Tuinen is € 9,- . Je kunt je van te voren aanmelden voor de rondleiding en/of lezing, aanmelden kan via : www.tuinenmienruys.nl/workshops. Bij aanmelden vooraf krijg je een kopje thee/koffie gratis. ( max 2 pers)

Gegevens

Datum:
2 oktober 2021
Tijd:
10:00 - 19:00
Site:
https://www.tuinenmienruys.nl/nl/611/zaterdag-9-oktober-bloembollendag-1

Organisator

Tuinen Mien Ruys
E-mail
info@tuinenmienruys.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Tuinen Mien Ruys
Moerheimstraat 84
Dedemsvaart, Overijssel 7701 CG
+ Google Maps
Telefoon
0523 - 614774
Bekijk de site van Locatie