Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CHRIS VERLAAN – De Kringloper – try out

11 november @ 20:15 - 21:45

Met het talent van Chris Verlaan zit het wel snor: hij won glansrijk zowel de jury- als publieksprijs van Cameretten 2018. Chris komt met een try out van zijn voorstelling DE KRINGLOPER naar de Gashouder en zorgt voor een avond vol verrassend scherpe verhalen die druipen van cynisme en zelfspot.

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw. Een boosaardige asielkat in huis. Theaterpubliek dat een praatje wil maken in de foyer. Het leven van de autistische data-analist Chris Verlaan valt niet mee. Al die prikkels, angsten en sociaal ongemak.

Gelukkig heeft Chris een laatste toevluchtsoord, zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Maar ook daar ontkomt hij niet aan levensvraagstukken zoals de voordelen van solo-daten, het juiste moment van valeriaan gebruik, een cursus ‘gepest worden’ en je innerlijke angsthaas omarmen.

Chris neemt je op unieke, droogkomische en hilarisch cynische wijze mee naar zijn wonderlijke kringloopwereld. Een wereld die velen zal verrassen….

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Gegevens

Datum:
11 november
Tijd:
20:15 - 21:45
Evenement Tags:

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie