Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DAMN, HONEY – Zelf weten

14 oktober @ 20:15 - 21:45

De beste Nederlandstalige podcast over feminisme gaat de theaters in! Hilarisch, herkenbaar, confronterend. Een must-see voor alle vrouwen-van-nu!

‘Feministen haten manen.’ ‘Bij seks draait alles om de man.’ ‘Word je nageroepen? Dan is het je eigen schuld.’ Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen, de founding mothers van DAMN, HONEY de podcast zijn helemaal klaar met dergelijke opvattingen. In deze hilarische theatershow bespreken ze de shit waar je als vrouw van deze tijd mee moet dealen, om vervolgens met deze misstanden de vloer aan te vegen.

Aan de hand van eigen ervaringen laten ze zien hoe absurd veel dingen zijn die we met z’n allen doodnormaal vinden. Geen thema wordt geschuwd, geen lastig onderwerp blijft onbesproken. Met een carrousel van slecht geacteerde sketches, boordevol zelfspot en humor, breken de licht sarcastische dames dwars door alle taboes heen.

Dit is géén podcast opname, maar een full blown theater beleving. Zorg dat je erbij bent, dus. Of niet. Helemaal ZELF WETEN.

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Gegevens

Datum:
14 oktober
Tijd:
20:15 - 21:45
Evenement Tags:

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie