Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DE BENDE VAN ERNEST BEUVING – Skoren!

21 januari @ 20:15 - 22:30

Ernest Beuving en zijn muzikale Bende komen na het grote succes van ‘Klap van de korenmolen’ en ‘So long Cohen’ in de Gashouder, nu met SKOREN! naar De Baron in Dedemsvaart. Samen met Popkoor X-Cream. Pure kolder en muzikale hoogstandjes zorgen voor een topavond.
Hoofdtekst: Ernest Beuving leert je in SKOREN! hoe je jezelf als scorende winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto blijft: ‘Prozac eens lekker door!’ Altijd alles positief blijven zien. Volgens Ernest brengt zelfs een hoefijzer als je hem knalhard op je kop krijgt nog geluk: “dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.”

Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrière coaches moeten oppassen: “Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?”

SKOREN! zit boordevol humor, hilarische typetjes, meesterlijke imitaties, rake persiflages en prachtige liedjes. Waarbij het koor mooi meezingt en tussendoor, net als het publiek, onder de stoel ligt van het lachen.

Ernest Beuving is een multi-talent. Met een ijzersterke zangstem, vlijmscherpe imitaties en ongelooflijk soepele improvisaties. Hij zorgt samen met het koor en zijn vier topmuzikanten, enkelen van hen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List en Purper, gegarandeerd voor pijn in de kaken van het lachen.

Oh ja, als je komt, vergeet je zakdoek niet… voor de lachtranen!

Gegevens

Datum:
21 januari
Tijd:
20:15 - 22:30
Evenement Tags:
Site:
www.gashouder-dedemsvaart.nl

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Baron
Julianastraat 54
Dedemsvaart,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie