Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GLASBOER (GABRIËLLE GLASBEEK) – Laat gaan!

20 januari 2024 @ 20:15 - 21:45

Na 20 jaar succes met cabaretformatie Vrouw Holland door heel Nederland en ook in de Gashouder, presenteert Gabriëlle Glasbeek haar soloprogramma LAAT GAAN! vol herkenbare humor, tragiek en meeslepende muzikaliteit.

Samen met gitarist Robert van der Tol vormt Gabriëlle Glasbeek Glasboer. Gabriëlle neemt zichzelf vol humor, zelfspot, tragiek en meeslepende muzikaliteit onder de loep. Ze deelt hilarische taferelen uit haar eigen leven en maakt de balans op.

Zo halverwege een mooi leven met liefde en ander ongemak, heeft ze eindelijk even tijd voor zichzelf. Denkt ze… Maar er blijken twee vrouwen in haar hoofd te zitten, een extraverte en een introverte. Het zijn oma en moeder, beide dement, beide niet meer levend. Maar wel behoorlijk aanwezig!

Met vooroorlogse filmbeelden uit het familiearchief, verloren mannen en andere dwarszittende types, en ongemakkelijke hilariteit is dit een humoristische, persoonlijke en intieme voorstelling die, volgens de recensie van Jacques d’Ancona, qua energie geen lucht tekortkomt!

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Gegevens

Datum:
20 januari 2024
Tijd:
20:15 - 21:45
Evenement Tags:

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie