Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jamsessie

11 februari @ 19:00

De gemeente Hardenberg werkt hard aan een toegankelijke samenleving. Vooral na de verkiezingen in 2018 als toegankelijke gemeente, streeft Hardenberg naar een toegankelijke samenleving die niet alleen fysiek toegankelijk is, maar ook toegankelijk in haar informatie en communicatie.

In Hardenberg moet iedere inwoner gelijke rechten en plichten hebben. Dat is het uitgangspunt. Niemand mag worden uitgesloten of gediscrimineerd en daarom gaan we aan de slag met een anti-discriminatiecampagne.

Artikel één van de grondwet gaat over het gelijkheidsbeginsel. Dit betekent dat bij het maken van regels of het nemen van beslissingen mensen in gelijke gevallen op een gelijke manier behandeld moeten worden. Ook staat hier in dat discriminatie (het anders behandelen) wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook niet is toegestaan. Dit is iets waar de gemeente Hardenberg volledig achter staat.

De Eventgroup Kleurrijk Hardenberg (onderdeel van platform ‘Hardenberg inclusief’) richt zich op anti-discriminatie en wil kleur geven aan de verschillende culturen in onze gemeente. Dit doet zij door inwoners via kleinschalige evenementen met elkaar te laten kennismaken, elkaar te laten ontmoeten in een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Kleinschalig, waarbij iedere maand wordt geprobeerd op een locatie in de gemeente Hardenberg een jamsessie te organiseren. Hardenberg met zijn 29 kernen kan hier ruim aan voldoen.

De eerste, succesvolle avond startte november 2022 in Gramsbergen. De volgende avond is reeds gepland.

Gegevens

Datum:
11 februari
Tijd:
19:00
Site:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086546479141

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Baron
Julianastraat 54
Dedemsvaart,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie