Balkbrugs Truckfestijn

Diamanthal Hoogeveenseweg 38, Balkbrug

8,9 en 10 Juli is het truckfestijn in Balkbrug er weer! Deze 3 dagen zijn er wel 250 vrachtwagens op het terrein en er zijn veel leuke activiteiten! Zoals een rondrit in een vrachtwagen, een demonstratie van de brandweer, theater, springkussens, een hapje en een drankje én een feesttent! En natuurlijk is er muziek!

Vrijdagavond 8 Juli: Q- Music, de buren van de brandweer & DJ Jordy Schipper

Zaterdag 9 Juli: Moeflons (middag) , Waterproof Shampoo & DJ Jordy Schipper (avond)

Zondag 10 Juli: Uitreiking mooiste truck 2022, 15:00 uur afrijden van de vrachtwagens

Dedemsvaria

Julianastraat, Dedemsvaart Julianastraat, Dedemsvaart

De Dedemsvaria feestweek is ieder jaar Dedemsvaarts grootste feest en wordt altijd in week 31 georganiseerd. Voor 2022 is dat van maandag
1 augustus tot en met zaterdag 6 augustus. Belangrijke programma onderdelen zijn de waterspelen met o.a. de braderie, de kermis, het spuitvoetbal, de autorodeo en de kinderdag. Door de jaren heen – dit jaar wordt de Dedemsvaria voor de 50e keer georganiseerd – is het activiteitenaanbod onveranderd gevarieerd.

Strawberry Fiels 20 augustus 2022

The Fellowship of Acoustics Moerheimstraat 144, Dedemsvaart

EEN DAG DIE BRUIST, VERBINDT, VERBAAST EN VERWONDERT.

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields.

Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten. Geniet van elkaar. Geniet van het leven. Laat ‘t gewoon gebeuren. Laat alles over je heen komen. En vier de zomer!

Gewoon Actief on Tour

Kotermeer Dedemsvaart

Gewoon Actief on Tour
Op woensdag 24 augustus zijn we met onze Gewoon Actief caravan bij recreatieplas Kotermeer" in Dedemsvaart. Kom jij ook? We organiseren verschillende leuke sport- en spelactiviteiten waaraan je mee kunt doen. Daarnaast is er een suppertoffe TIK TOK workshop te volgen.

Voorveghter on Tour
Theater de Voorveghter is ook met ons mee on tour. Met een muzikale voorstelling van De vertellende piano "Assepoester". Deze moderne versie van het klassieke sprookje zit boordevol interactie, leuke liedjes en bovendien wordt het spannende verhaal begeleid door live piano muziek. Dat wordt samen zingen, dansen, springen en toveren! Doe je mee?

Het verhaal wordt gespeeld door Judy Spijkerman en muzikaal begeleid door Melissa Siemonsma.

Tijdstip:
In de middag van ongeveer 13.30 - 16.00 uur.

Voorstellingen zijn om 14.00 en 15.30 uur.

Kosten:
Geen kosten

Gratis

Zomermarkt (Hobby & Crea) 27 augustus 2022

Streekmuseum "De Kalkovens" Oude Zuidwolderstraat 13, Dedemsvaart

Crea- en hobbymarkt tijdens de zomer en -vlooienmarkt. Verkoop van eigen gemaakte spullen, workshops en/of presentaties.

Zomermarkt (Vinyl en Boeken) 24 september 2022

Streekmuseum "De Kalkovens" Oude Zuidwolderstraat 13, Dedemsvaart

Kom snuffelen tussen de vele kramen met vinyl, boeken, singles, platen en cd's. Of je nou van rock blues of van piratenmuziek houd alle genes zijn aanwezig!