Fietstocht Vrienden van Hospice Dedemsvaart

The Fellowship of Acoustics Moerheimstraat 144, Dedemsvaart

Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert, Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart een fietstocht rondom het mooie Dedemsvaart.
Aanmelden kan tussen 13.00 en 14.00 uur bij The Fellowship aan de Moerheimstraat 144.

GASHOUDER | INGE VAN CALKAR

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Ze wordt ‘de Nederlandse Kylie Minogue’ genoemd – zelf zegt ze liever Kylie meets Garbage – en onlangs werd ze in de pers met Blondie vergeleken. Maar Inge van Calkar heeft haar eigen stijl. Met haar energieke 90’s synthpop met scheurende gitaren, gedurfde teksten en een verleidelijk randje staat presenteert ze zich op het Gashouder podium.

GASHOUDER | ROSA DA SILVA – Daar moet je heen

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Rosa da Silva won overtuigend de Jury- èn Publieksprijs van het Amsterdam Kleinkunst Festival 2019. Met Portugees temperament en Hollandse nuchterheid (uit Klazienaveen) legt Rosa op komische wijze, genadeloos de eeuwige clichéstrijd tussen stad en platteland bloot. Haar liedjes schreef ze o.a. met Daniël Lohues.

GASHOUDER | ANDRÉ HET ASTRONAUTJE 4+

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Een superleuke, fantasierijke voorstelling voor jong en oud vanaf 4 jaar, gebaseerd op de ‘Astronautje’ boeken van André Kuipers. Hoe kom je eigenlijk in de ruimte? En hoe word je astronaut? Kom kennismaken met de ruimtevaart en het leven als astronaut. Ontdek hoe wondermooi de aarde is en hoe gaaf het is om te worden wat je wilt en je dromen waar te maken!

GASHOUDER | HELLIGEN HENDRIK – Wen d’r mar an!

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

De eeuwig toornige Tukker is weer snoeihard, hilarisch en recht-voor-zijn-raap. Hendrik geeft zijn ongezouten visie op die vermaledijde corona-tijd. Hij analyseert. Fileert. Genadeloos. Zonder kapje voor de mond. Bezoekers met een tere ziel pas op! Als Hendrik begint te hakken, regent het spaanders… en gierende lachsalvo’s!

GASHOUDER | BOH FOI TOCH

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Het begon ooit met een geintje tijdens het Achterhoek Gala 1990. Inmiddels heeft Boh Foi Toch een enorme schare fans opgebouwd. Overal waar de band speelt, gaat het dak eraf. Bezoekers zingen alle nummers mee. Ook in de Gashouder wordt het een geweldig muzikaal feest!

Streekmarkt

Landbouwmuseum Avereest Langewijk 240B, Dedemsvaart

Maak kennis met de streekgebonden in en rond Dedemsvaart tijdens de streekmarkt op 23 oktober.

GASHOUDER | JORIS LINSSEN & CARAMBA

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Hoewel Joris Linssen als de voorman met name bekend is als tv presentator, is hij eerst en vooral muzikant in hart en nieren. Net als zijn bandleden. Een concert van deze gedreven muzikanten is altijd een belevenis, vol vurig temperament, een pittig Mexicaans pepertje, interactie met het publiek en hele mooie verhalen.