Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MARJOLIJN VAN KOOTEN – Hoe vind je het zelf gaan?

13 januari 2023 @ 20:15 - 22:15

Marjolijn van Kooten geeft in de Gashouder een try out van haar nieuwste voorstelling. Marjolijn is een meester in psychiatrisch cabaret vol zelfspot en zwarte humor. en zorgt gegarandeerd voor een avond vol lachbuien.
Wegens aanhoudend psychisch herstel komt Marjolijn eindelijk toe aan hele andere problemen. Zoals, hoe zoek je verbinding met anderen? Hoe accepteer je jezelf, ondanks je gemok, overgewicht, besluiteloosheid en gedeukt zelfvertrouwen? Moet communicatie altijd geweldloos verlopen? Hoe dun is de grens tussen assertiviteit en agressiviteit? Durf je je psycholoog tegen te spreken, je mindfullnesstrainer met rozijntjes te bekogelen en tips van bezorgde leidinggevenden te negeren? Of doe je gewoon wat de wereld van ons lijkt te verwachten?
Eén ding móet: humor! Het liefst een beetje zwarte. Nog altijd het beste medicijn. Samen met mooie liedjes. (En antidepressiva, pammetjes en wijn…!)
Geestige conferences afgewisseld met liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor zorgen voor een heerlijke 100% anti-depressieve avond.

Gegevens

Datum:
13 januari 2023
Tijd:
20:15 - 22:15
Evenement Tags:
Site:
www.gashouder-dedemsvaart.nl

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie