Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MEIDEN VAN TOEN – Leven nu!

29 oktober 2022 @ 20:15 - 22:15

€18,50
Drie bevlogen, talentvolle vrouwen. Met ieder een eigen verhaal. Vol hoogte- en dieptepunten. Onzekerheden. Blunders. Vriendschappen. Liefdes. En bijzondere situaties waarbij je denkt: ‘hoe the hell ben ik hierin verzeild geraakt!?’ En belangrijker: ‘hoe kom ik er weer uit?’

In LEVEN NU! nemen we een kijkje in het leven van de jonge vrouw van nu. Want die meiden van toen, zijn inmiddels de vrouwen van nu. Vrouwen die hun best doen… je bent zelfverzekerder dan ooit, dichterbij je goal en al drie weken niet naar therapie geweest. Als een heuse thirty-flirty-worthy-wonder-bee zoem je door je leven. Het leven dat pas begint als je dertig bent. Toch…?

We hebben verwachtingen, twijfels, teleurstellingen en ietwat overdreven huilbuien. En dagen dat we ons hyper voelen en intens gelukkig. We hebben vandaag. We leven in het nu. Onder toeziend oog van de huidige maatschappij en je volgers op je social media.

Moedig en gewapend met een grote dosis humor, trotseren de meiden allerlei levensvragen. Putten uit eigen ervaringen. En bezorgen je een lekker zorgeloos en heel herkenbaar feelgood avondje theater.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2022
Tijd:
20:15 - 22:15
Kosten:
€18,50
Site:
www.gashouder-dedemsvaart.nl

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie