Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OLDENHERMANNS – FCKD!

14 april @ 20:15 - 21:45

Cabaretduo OLDENHERMANNS, bestaande uit Lize van Olden en Anna Hermanns, duikt in de eerste Nederlandse ‘klimaatcomedy’ vol ecotainment. Om je groene vingers bij af te likken, want FCKD! is met sterren overladen door pers en publiek. Topvoorstelling!
Tot de tanden toe bewapend met humor gaan de dames de strijd aan met global warming. Vanuit ‘Utrecht aan Zee’ 2040 overdenken ze hun zonden. Ze waren toch lekker bezig? Elektrische auto’s, zonnepanelen, stadmoestuinen, milieubewuste kinderen? Helaas bleek de corona crisis de generale repetitie voor de gebakken peren waar ze nu mee dealen. Zijn we FCKD!? Hoe moeten ze dit aan hun koters uitleggen?!
Er wordt met lichte paniek gelachen (en gehuild) over wat er ons allemaal te wachten staat. Trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden…! #Typetjes | #Hilarisch | #Pijnlijkherkenbaar
OLDENHERMANNS – bekend van KEKmamaTV – bestaat uit twee ‘fantastische actrices’ (Het Parool). Ze maken cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, verrassend, schaamteloos eerlijk, vaak pijnlijk herkenbaar en dat alles in een duizenlingwekkend tempo. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op. Ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen…!

Gegevens

Datum:
14 april
Tijd:
20:15 - 21:45
Evenement Tags:
Site:
www.gashouder-dedemsvaart.nl

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie