Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open beweegactiviteit Oldstars (50+) tafeltennis bij TTV Dedemsvaart Vrijdag 8 mei vanaf 15:30 tijdens de nationale beweegweek voor ouderen

12 mei @ 15:30 - 17:00

Oldstars tafeltennis is een laagdrempelige manier om in beweging te komen. De beweegactiviteit bestaat uit bewegingsoefeningen voor het verbeteren van balans en coordinatie gecombineerd met tafeltennis. De inhoud is zo gekozen dat dit voor iedereen haalbaar is. Er is geen ervaring met tafeltennis nodig. Ook als u slechter ter been bent is het mogelijk deel te nemen.

Deelname aan deze activiteit kan zonder verdere kosten of verplichtingen. Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Kom dan op vrijdag 12 mei binnenlopen vanaf 15:20 uur aan de Buizerdweg 14 7701 KD Dedemsvaart, ingang via het clubhuis van TTV Dedemsvaart (Witte deur naast het hockeyveld). We zien u graag. Voor meer informatie kunt u mailen naar bestuur@ttvdedemsvaart.nl of bellen met Annet Sieljes (voorzitter) 06-29441390. Na afloop kunt u nog driemaal een proefles volgen bij de vereniging alvorens te besluiten lid te worden van de vereniging.

Locatie: Gymzaal Buizerdweg en clubhuis TTV Dedemsvaart (Witte deur naast hockeyveld)

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Tags:

Locatie

Gymzaal Buizerdweg
Buizerdweg 14
Dedemsvaart, Overijssel 7701KD Nederland
+ Google Maps