Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SINGER-SONGWRITER SUNDAY

16 april @ 15:00 - 18:00

Drie singer/songwriters maken hun opwachting in de Gashouder. Ed Struijlaart, Ray Klaassen en Tim Kamphuis. Alledrie toptalenten. Alledrie anders. Het kan niet anders dan een heerlijke muzikale zondagmiddag worden. Zorg dat je erbij bent!
ED STRUIJLAART
Op z’n negende zag en hoorde de kleine Ed voor het eerst Eric Clapton. En hij wist ’t meteen: ‘Ik wil niet alleen zo’n baard, maar ook zo’n gitaar.’ Vandaag de dag geldt Ed Struijlaart als één van Nederlands meest vooraanstaande singer-songwriters met inmiddels een 3FM nominatie en zijn eerste gouden plaat op zak.
RAY KLAASSEN
Ray Klaassen stond in de allereerste editie van The Voice Of Holland. Tegenwoordig levert hij de ene song na de andere aan nationale én internationale grootheden. Maar het liefst staat hij zelf op het podium. Dat van de Gashouder bijvoorbeeld.
TIM KAMPHUIS
Tim Kamphuis is een singer-songwriter, die zo links en rechts een gezonde dosis sarcasme in zijn doordachte liedjes stopt. In die songs verhaalt hij over Drentse meisjes in de trein en over lange nachten op de dansvloer. En over van alles daar tussenin.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Tags:

Locatie

Gashouder, Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13
Dedemsvaart, Overijssel 7701AZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0523 208 343
Bekijk de site van Locatie