Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wereldlichtjesdag Oud Avereest

11 december 2022 @ 18:30

Wereldlichtjesdag in de Reestkerk

 

Ieder jaar op de 2e zondag in december is er sinds 1997 Wereldlichtjesdag. Wereldwijd komen mensen bij elkaar om overleden kinderen te herdenken en steken zij om 19.00 uur een kaarsje aan. Door de verschillende tijdzones in de wereld ontstaat hierdoor een golf van licht, zodat de wereld een beetje lichter wordt voor de mensen die hun kind hebben verloren en daarbij mogen beseffen dat zij niet alleen zijn met hun verdriet.

 

Na 2 jaar zijn we dan eindelijk weer in de gelegenheid om Wereldlichtjesdag te organiseren. We hopen u op 11 december om 18.30 uur (kerk open om 18.15 uur) te mogen verwelkomen in de Reestkerk te Oud Avereest. Tijdens deze bijeenkomst worden er kaarsen gebrand, geluisterd naar muziek, woorden en gedichten. V-Capella zal dit jaar de muzikale begeleiding verzorgen. Bij binnenkomst is er gelegenheid om de naam van het kind te noteren op een engel of vlinder die voor in de ruimte gehangen kan worden. Heeft u een dierbaar gedicht, tekst of muziekstuk dat u graag wilt horen? Laat het ons weten voor zaterdag 3 december op wereldlichtjesdag.oud.avereest@gmail.com. Na de bijeenkomst is er de mogelijkheid om een kopje koffie/thee te nuttigen.

 

Om Wereldlichtjesdag Oud Avereest mogelijk te kunnen maken, is er een vrijwillige werkgroep samengesteld. Wilt u ook graag uw bijdrage leveren aan het organiseren van deze dag? Laat het ons weten, wij zijn op zoek naar nieuwe leden.

Gegevens

Datum:
11 december 2022
Tijd:
18:30
Evenement Tags:

Locatie

Oud Avereest 5 Balkbrug
Oud Avereest 5
Balkbrug, 7707pm Nederland
+ Google Maps
Telefoon
06-1281 4421
Bekijk de site van Locatie