Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
donderdag, 03 december 2015 10:45

Carnavalsvereniging De Venekloeten zoekt bouw- & opslagruimte

Door gewijzigde bedrijfsactiviteiten bij loonbedrijf Kort (Noord Stegeren) kan carnavalsvereniging De Venekloeten na het carnaval van 2016 - van 5 tot en met 9 februari - niet meer beschikken over de ruimte bij het loonbedrijf waar de vereniging al enkele decennia dankbaar gebruik van mocht maken. Er werden veel praalwagens gebouwd en die konden er na de optocht ook altijd weer gestald worden. Het bestuur van de Dedemsvaartse vereniging is dan ook dringend op zoek naar nieuwe bouw- en opslagruimte(n) en verzoekt bedrijven die dergelijke ruimten beschikbaar hebben om dat kenbaar te maken. Dat kan door een emaill te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (de heer Anne van de Berg) of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (de heer Willy Vrielink).