Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
vrijdag, 04 december 2015 16:07

Indoor pannatoernooi

Jongerenwerk van de Stuw organiseert ook dit jaar weer een indoor pannatoernooi. Tussen 11 en 29 deccember worden de voorrondes gespeeld. In Dedemsvaart is dat op maandag 28 december in De Baron. Aanvang 13.00 uur. De grote finale is op zaterdag 2 januari 2016 om 19.00 uur in het altijd gezellige partycentrum het Circus in Hardenberg. Tijdens de finale draaien DJ's lekkere muziek en is er een optreden van panna freestyler Josh. Opgave via één van de jongerenwerkers of door op facebook aan te geven dat je komt!!

Opgeven_via:_|_Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken._|_facebook.com/IndoorPannaHardenberg

Laatst aangepast op vrijdag, 04 december 2015 19:51