De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
zondag, 24 december 2017 11:08

Zaterdagavond 23 december werd de voorronde van het Protos Weering

Zaterdagavond 23 december werd d Zaterdagavond 23 december werd d
Zaterdagavond 23 december werd de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Het is al weer de 41e editie van het zaalvoetbalspektakel waaraan 100 teams deelnemen. SV Dedemsvaart was ingedeeld in poule B en speelde in de Citadel tegen SCD '83, Olympia '28, ZAC en Hoogeveen (zondag). Vorig jaar reikte SV Dedemsvaart tot de finale en die prestatie wil het team dit jaar graag evenaren. In de eerste wedstrijd werd plaatsgenoot SCD '83 met 4-0 verslagen. Danny Kuiper scoorde drie keer. De andere treffer kwam op het conto van Jim Veltmaat. In de 2e wedstrijd zette “oranje-blauw” al een goede stap richting de kwartfinale. ZAC uit Zwolle kreeg met 7-1 klop. Kuiper (3x) en Veltmaat (3x) waren trefzeker. Ook Julian Brouwer wist het net te vinden. In de wedstrijd tegen Olympia '28 ging het niet zo soepel. Het leek erop dat Dedemsvaart zich spaarde voor het grote duel tegen Hoogeveen (zondag). Er werd niet gescoord, maar spannend was het duel tegen de Hasselters wel. De laatste wedstrijd tegen Hoogeveen was ook spannend. Tot uitzinnige vreugde van de vele supporters schoten Niels de Boer en Jim Veltmaat Dedemsvaart naar een 2-0 voorsprong. De eersteklasser wist nog wel de aansluitingstreffer te scoren, maar verder liet Dedemsvaart het niet komen. Met tien punten uit 4 wedstrijden is Dedemsvaart in poule B op de eerste plaats geëindigd. Een zeer goede prestatie. SCD '83 bleef zonder punten en eindigde op de laatste plaats.

Woensdag 27 december speelt Dedemsvaart opnieuw in de Citadel. Tegenstanders zijn dan Kloosterhaar, WVV '34 (Hengevelde), SC Elim en hoofdklasser MSC.
De aanvang is 18.00 uur. Om 18.30 uur speelt Dedemsvaart het eerste duel tegen Kloosterhaar.