SILVESTER ZWANEVELD in Gashouder Dedemsvaart

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

LAATSTE VOORSTELLING VAN DIT SEIZOEN IN DE GASHOUDER Cabaretier SILVESTER ZWANEVELD sluit het Gashouder seizoen 2020-21 af met zijn voorstelling 'Lichtgeraakt' op vrijdag 18 juni. Aanvang 20.15 uur. Kaarten www.gashouder-dedemsvaart.nl De Gashouder gaat eruit met een knal, want Silvester zorgt voor een geweldige cabaretavond vol goeie grappen, interactieve komische sketches, toffe verhalen, unieke visuele scènes […]

Zie website

Kermis InDedemsvaart 26 juli t/m 31 juli 2021

Dedemsvaart Parkeerplaats de Baron, Dedemsvaart

Kermis op parkeerterrein de Baron 26 juli t/m 31 juli 2021 Let op! In verband met de situatie rondom het coronavirus zijn alle evenementen onder voorbehoud. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Zomermarkt Dedemsvaart 31 juli 2021

Gashouder, Dedemsvaart Langewijk 162, Dedemsvaart

Zomermarkten in de Julianastraat georganiseerd door Dedemsvaart Events: 31 juli 28 augustus en 25 september Let op! In verband met de situatie rondom het coronavirus zijn alle evenementen onder voorbehoud. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws.

Kleintje Varia InDedemsvaart 6 en 7 augustus 2021

Dedemsvaart Parkeerplaats de Baron, Dedemsvaart

Dedemsvaart gaat los met Kleintje Varia

De Julianastraat in Dedemsvaart is vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus hét decor van Kleintje Varia. Een vernieuwd feest van herkenning en Samenwerking met de hoofdletter S. Dedemsvaart gaat voor Samenwerking en verbinding!

Beide dagen staat er een Beachvoetbaltoernooi van de gezamenlijke voetbalverenigingen op het programma, waarbij jongens en heren en meisjes en dames in verschillende teams en leeftijdscategorieën strijden om de felbegeerde bokalen. Later op de dag volgen er spetterende optredens van Dansstudio Movation en Dansschool Drenth.

Het dak gaat eraf! Want vrijdagavond gaan de voetjes van de vloer tijdens het gezellige zomeravondfeest. De gezamenlijke horeca en carnavalsvereniging De Venekloeten halen alles uit de kast om als vanouds een feestje te bouwen

Zaterdag is het tijd voor de halve finales en finales van het Beachvoetbaltoernnooi, die opnieuw worden opgeluisterd met swingende optredens van Dansschool Drenth. Aansluitend heeft de horeca een fantastische feestavond "Vrienden voor Dedemsvaart Life " in petto. Wie naar het dorp komt, waant zich in tropische sferen, want het zand op de Julianastraat blijft lekker liggen.

De data 6 en 7 augustus zijn overigens wel onder voorbehoud. Als de versoepelingen in verband met COVID pas na 10 augustus worden doorgevoerd, schuiven de festiviteiten op naar het weekend van 13 en 14 augustus.

Dedemsvaart heeft massaal de handen ineengeslagen om dit eerste evenement na de lockdown weer mogelijk te maken. Met dank aan de Stichting Dedemsvaria, de gezamenlijke voetbalverenigingen en Promotie Stichting Dedemsvaart.