Klinkende Glazen Festival

Reestlandhoeve Hoofdweg 21, Balkbrug, Overijssel

Zondag 24 Juli en zondag 14 Augustus is het Klinkende Glazen Festival bij de Reestlandhoeve! Tijdens het festival is er live music, streetfood en uiteraard Reestlander wijn! Geniet beide dagen van prachtige live muziek, lekker eten en heerlijke wijn! Zet het in je agenda en kom gezellig met familie of vrienden!

Strawberry Fiels 20 augustus 2022

The Fellowship of Acoustics Moerheimstraat 144, Dedemsvaart

EEN DAG DIE BRUIST, VERBINDT, VERBAAST EN VERWONDERT.

Een hele dag lang loop je met je hoofd in de wolken – als die er al zouden zijn – en laat je je onderdompelen in een sfeer die bijna tastbaar is. Je geniet met volle teugen van iedere ademhaling en van het lekker luie leven op Strawberry Fields.

Dompel je onder in een prachtig park. Schuif je zorgen naar morgen. Neem vrienden of familie mee en pák die dag in het park. Met geweldige muziek, heerlijk eten en op & top relaxmomenten. Geniet van elkaar. Geniet van het leven. Laat ‘t gewoon gebeuren. Laat alles over je heen komen. En vier de zomer!

Gewoon Actief on Tour

Kotermeer Dedemsvaart

Gewoon Actief on Tour
Op woensdag 24 augustus zijn we met onze Gewoon Actief caravan bij recreatieplas Kotermeer" in Dedemsvaart. Kom jij ook? We organiseren verschillende leuke sport- en spelactiviteiten waaraan je mee kunt doen. Daarnaast is er een suppertoffe TIK TOK workshop te volgen.

Voorveghter on Tour
Theater de Voorveghter is ook met ons mee on tour. Met een muzikale voorstelling van De vertellende piano "Assepoester". Deze moderne versie van het klassieke sprookje zit boordevol interactie, leuke liedjes en bovendien wordt het spannende verhaal begeleid door live piano muziek. Dat wordt samen zingen, dansen, springen en toveren! Doe je mee?

Het verhaal wordt gespeeld door Judy Spijkerman en muzikaal begeleid door Melissa Siemonsma.

Tijdstip:
In de middag van ongeveer 13.30 - 16.00 uur.

Voorstellingen zijn om 14.00 en 15.30 uur.

Kosten:
Geen kosten

Gratis

Zomermarkt (Hobby & Crea) 27 augustus 2022

Streekmuseum "De Kalkovens" Oude Zuidwolderstraat 13, Dedemsvaart

Crea- en hobbymarkt tijdens de zomer en -vlooienmarkt. Verkoop van eigen gemaakte spullen, workshops en/of presentaties.

Zomermarkt (Vinyl en Boeken) 24 september 2022

Streekmuseum "De Kalkovens" Oude Zuidwolderstraat 13, Dedemsvaart

Kom snuffelen tussen de vele kramen met vinyl, boeken, singles, platen en cd's. Of je nou van rock blues of van piratenmuziek houd alle genes zijn aanwezig!