Doen INDedemsvaart

Dankzij de actieve middenstand en de gezamenlijke horeca is het goed toeven in Dedemsvaart. Laat je verrassen door de karakteristieke bezienswaardigheden en de vele activiteiten en evenementen die met heel veel enthousiasme elkaar jaar weer worden georganiseerd. Ze maken ons dorp meer dan de moeite waard!

Dedemsvaartse Tennis Club

Camping ’t Rheezerwold

Het vakantiepark is prachtig gelegen in het Overijsselse Vechtdal en is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten of gezellige uitjes in de omgeving.

De ruim opgezette kampeerplaatsen bestaan uit comfortplaatsen, XL plaatsen en Luxe XL plaatsen en zijn van alle gemakken voorzien. Nog meer luxe? Verblijf dan in onze luxe accommodaties, zoals een trekkershut, chalet, kampeerbungalow, outdoorlodge, kasteel of anthropod.

B&B Stap voor Stap

Bed en Breakfast “Stap voor stap” is vernoemd naar één van de boeken die Gerard Varwijk heeft geschreven over de geschiedenis van de Dedemsvaart.

Bed en Breakfast Stap voor Stap een gezellige kamer, in het mooie Reestdal en even zo mooie Vechtdal.

We hebben een ruime tuin waarin je heerlijk kunt genieten in de verschillende zitjes. Neem een kijkje in de kleine moestuin. Pluk je eigen munt voor de thee.

Mr. Sushi

De lekkerste sushi razendsnel bij jou thuis bezorgd. Afhalen kan natuurlijk ook!

De Makelij

De Makelij is een sociale onderneming aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Om te beginnen tref je er de meest uiteenlopende tweedehands spullen aan. Maar er is vooral ook een eigen hout- en textielwerkplaats waar we eigenhandig allerlei producten maken, eventueel volledig naar jouw wensen. Hergebruik staat bij ons hoog in het vaandel. Bij onze Makelij vind je dus ook veel (gebruiks)artikelen, die we nieuw leven hebben ingeblazen.

Jouw Marktkraam

Jouw Marktkraam is een ontzettend leuke en gezellige winkel. Je ziet er steeds weer andere particulieren en ondernemers die tegen een kleine huur de meest uiteenlopende zaken voor jou uitstallen: nieuwe spullen, gebruikte spullen, zelfgemaakte spullen. Je vindt er écht van alles. En… er is elke week nieuw aanbod!

The Fellowship of Acoustics

Albert Hein Dedemsvaart

Diensten in deze winkel:

 • Bol.com afhaalpunt
  Tijdens het boodschappen doen je bol.com bestelling afhalen.

 • Fotoservice
  Foto’s bestellen voor een scherpe prijs. En de beste inspiratie voor je mooiste foto’s.

 • Geldautomaat
  Voor contant geld kun je bij AH-winkels met een geldautomaat pinnen.

 • OV-service
  Voor het kopen en opladen van een anonieme OV-chipkaart of een wegwerpchipkaart.

 • Parkeren (blauwe zone)
  Het parkeerbeleid verschilt per AH-winkel.

 • Recycling
  AH helpt om zoveel mogelijk materiaal te recyclen (glasbak, kledingcontainer, oliecontainer, lege batterijen). Service kan verschillen per winkel.

 • Telefoon & tablet recycling
  Inzamelpunt telefoon & tablet

 • WiFi-service
  Om gebruik te maken van internet in de winkels bieden we gratis draadloos internet aan.

Molly’s Danscafé