Annick Boer – Vol erin!

25 april

@

20:15
21:45
Annick Boer maakt van alledaagse, herkenbare verhalen magisch theater.

Duizendpoot Annick Boer is actrice, zangeres en cabaretière. Ze speelt al 30 jaar in toneelstukken, concerten en musicals. Naast haar kleurrijke theatercarrière kennen mensen Annick vooral haar vele typetjes in Kanniewaarzijn, De TV kantine (Eva Jinek, Anouk), Kopspijkers en Wie is de Mol? Ze won twee Musical-awards , één Beeld en Geluid-award en de Pisuisseprijs.
Sinds 7 jaar toert ze zeer succesvol met haar zelfgeschreven cabaretvoorstellingen langs de theaters. Naast veel 4 sterren-recensies kreeg ze veel lof van het publiek.
Omdat Annick nog lang niet is uitverteld, komt ze met een nieuwe voorstelling: VOL ERIN! En dat doet ze met spitse komische conferences vol zelfspot, oergeestige typetjes en prachtige nieuwe liedjes met live muziek van Jean Louis van Dam. Maak je op voor een spetterende avond!

De pers over Annick Boer:
THEATERPARADIJS Zelfspot, humor, ontroering en prachtige liedjes worden op een heerlijke relaxte manier gedoseerd de zaal in gestuurd. Kleinkunst op zijn best.
THEATERKRANT Ontspannen Annick Boer presenteert een fijn avondje theater.
MUSICALSITES Naast bijzonder grappige anekdotes zoals echt alleen Annick dat kan, zingt ze, onder begeleiding van Jean Louis van Dam, ook een aantal prachtige liedjes.

Bestel je kaarten hier

Gegevens

Datum:
25 april

Tijd:
20:15 – 21:45

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13