Aynsley Lister & Band (UK)

10 mei

@

21:00
23:00
Poppodium concert met de Engelse viruoze bluesgitaris Aynsley Lister en zijn band.

Aynsley Lister is inmiddels een vertrouwde verschijning op ons podium. Hij komt hier regelmatig en met veel plezier. Komt goed uit, want wij horen hem bijzonder graag! Een optreden van deze sympathieke Brit betekent steevast een volle, enthousiaste Gashouder en niet te vergeten: lovende reacties.

Aynsley is een virtuoze bluesgitarist. Hij bezit de zinderende hartstocht die helaas vaak ver te zoeken is in zoveel moderne muziek. In 2007 was hij de enige Britse muzikant die een welverdiend plekje kreeg in de Top 10 Contempory Blues Artist van Classic Rock, naast Amerikaanse grootheden als John Mayer, Derek Trucks en Joe Bonamassa.

Met meer dan 100.000 verkochte albums, bijna uitsluitend 5-sterren kritieken en spraakmakende concerten spreekt Listers resumé voor zich. In november 2022 presenteerde hij zijn twaalfde album, Along For The Ride, uitgebracht op zijn eigen label Straight Talkin’ Records dat hij samen met zijn vrouw Stephanie runt.

Aynsley Lister is een must voor liefhebbers van Gary Clarke Jr., Eric Clapton, The Black Keys, John Mayer, Tedeschi Trucks.

Zaal open 20:00 uur.

Kaartverkoop en informatie www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Gegevens

Datum:
10 mei

Tijd:
21:00 – 23:00

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13