Het Kabouterboek – door Klein Amsterdam Producties

9 februari

@

15:00
15:45
peciaal voor ons kleine publiek vanaf 2 jaar. Super leuke voorstelling over kabouters naar het boek van Loes Riphagen.

In deze voorstelling voor ons kleine publiek vanaf 2 jaar, kom je alles te weten over kabouters. Wist je bijvoorbeeld dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen? Hoe klinken kabouters eigenlijk als ze zingen (vals!)? Hoe ruiken ze? Hoe voelt een huisbeest aan? Hoe kun je je het beste vermommen?

Kleine kabouter Kik neemt je mee in de wereld van de moderne, stadse kabouter. Ontdek hoe kabouters leven, wat ze de hele dag doen en knutselen en hoe ze zich zo goed verborgen weten te houden.
Er wordt een hele kabouterwereld gecreëerd op het Gashouder podium. Met een Heel Groot Kabouterboek word je meegenomen de fantasie in. Maar… is het wel fantasie? Kom je kijken naar de kabouters? Je mag verkleed komen als je wilt.

KINDERFEESTJE Vier je kinderfeestje bij deze leuke voorstelling! De jarige krijgt als kadootje een gratis kaartje en een versierde stoel. Wij zorgen voor limonade en wat lekkers. MELD JE AAN via het contactformulier op deze website en geef het aantal personen door, de naam van de jarige en eventuele speciale wensen. Dan maken wij er een feestje van!

Nationale Voorleesdagen voorstelling i.s.m. de bibliotheek Dedemsvaart.

Bestel je kaarten hier

Gegevens

Datum:
9 februari

Tijd:
15:00 – 15:45

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13