Jurassic Park

15 februari

@

21:00
23:00
Poppodium concert.

Leden van de inmiddels legendarische bands, Frankenstein en Stranger sluiten een monsterverbond en besluiten om verder door het leven te gaan als Jurassic Park. Roelof en Berthus, ex Frankenstein en John en Con, ex Stranger.

Frankenstein verwerft zich in korte tijd een beruchte reputatie. De band geeft snoeiharde, spectaculaire optredens. Het optreden samen met Motörhead op het popfestival in Lochem, wat op TV wordt uitgezonden, is het absolute hoogtepunt voor de band en betekent ook nationale bekendheid.
Frontman/zanger is John Scholing, die elk optreden tot een feest maakt. Op drums ook een ex-Stranger, Con Vinke, die het klappen van de zweep kent en samen met Roelof de solide ritmetandem vormt van dit Dino-kwartet. De band krijgt als naam JURASSIC PARK. Hieruit mag worden afgeleid dat we het met een stel heren op leeftijd hebben te maken en niet met een beginnende glam-rock band.

Het repertoire van Jurassic Park bestaat uit oude nummers van Frankenstein en covers van bands als Montrose, Black Sabbath en Rose Tattoo.

Bestel je kaarten hier

STA concert. Zaal open 20.00 uur.

Gegevens

Datum:
15 februari

Tijd:
21:00 – 23:00

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13