Koningsdag – Feest in Dedemsvaart

27 april

@

14:00
00:00
Kom Koningsdag vieren met ons aan de Julianastraat in Dedemsvaart op 27 april vanaf 14:00 uur!

De gezamenlijke horeca zet een spectaculair feest neer met live muziek van @seven_days_music dé ultieme feestmachine die alles live speelt, zonder orkestbanden of synths! Deze fantastische band weet elke keer het publiek te verrassen met een gevarieerde setlist, van Dance tot Rock, van Fout tot Goud, en zelfs een onweerstaanbare Abba Medley staat op het programma!

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de dag afgewisseld met beats van DJ @peter.schipper_dj , een allround DJ die bekend staat om zijn feestelijke optredens. Hij crost niet alleen het hele land door om feesttenten en clubs op hun kop te zetten, maar is ook regelmatig te vinden in bekende wintersportgebieden in Oostenrijk en feestgelegenheden op Mallorca! Koningsdag is voor hem een thuiswedstrijd en hij zal de straat waar hij woont weer helemaal op zijn kop zetten met een lekkere oranje vibe!

Voor de jongste feestgangers is er ook genoeg te beleven in de kids area met diverse activiteiten!

En het beste van alles? De entree is helemaal gratis!

Mis dit feest niet en nodig al je vrienden en familie uit voor een onvergetelijke Koningsdag aan de Julianastraat in Dedemsvaart! Tot dan!

Gegevens

Datum:
27 april

Tijd:
14:00 – 00:00

Locatie

Julianastraat
Dedemsvaart