Nynke de Jong & Esther Groenenberg

29 september

@

15:00
16:30
De allereerste voorstelling van schrijver, journaliste en podcastmaker Nynke de Jong en zangeres, pianiste en liedjesschrijver Esther Groenenberg is een feel good voorstelling vol verhalen en muziek.

Nynke de Jong en Esther Groenenberg gidsen ons langs de hoogste bergen en diepste ravijnen van het leven. Niet dat zij nou de wijsheid in pacht hebben – verre van. Maar opgeteld hebben ze wel al bijna 80 jaar levenswijsheid én ze hebben al die jaren goed naar hun moeders geluisterd. Deze vrouwen weten dus wel iets.
Hun allereerste voorstelling samen zit boordevol verhalen en gesprekken, met natuurlijk heel veel muziek. Over keuzes maken, weggaan of blijven, risico nemen en jezelf zijn. Maar ook met tips over planten, sportscholen, koken, inparkeren, jumpsuits, opvoeden en al het andere dat in ons leven voorbijkomt.
Nynke en Esther proberen het leven uit te vogelen en te bepalen wat nou écht belangrijk is. Hoe willen we later terugkijken op ons leven? Hun beste levenslessen en Esthers mooiste liedjes wijzen ze je de weg en bezorgen je een heerlijke feel good middag.

Bestel je kaarten hier

Gegevens

Datum:
29 september

Tijd:
15:00 – 16:30

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13