Ruud Smulders – Rudiversum

25 januari

@

20:15
21:45
Volgens het Parool was deze voorstelling DE verrassing van vorig seizoen. Kom genieten van deze energiebom van absurdistische comedy, slapstick, stand-up & improvisatie.

Na een succesvolle tour met zeer lovende recensies komt Ruud Smulders terug naar het theater met de reprise van zijn voorstelling RUDIVERSUM. Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat, valt alles ineens perfect samen.
Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. Hij is zijn publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer.
We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen verzinnen? Ontsnap met Ruud aan de wrange realiteit. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM!

De pers over Ruud Smulders:
GEENSTIJL ★★★★★ Smulders heeft met RUDIVERSUM een unieke bijdrage geleverd aan de Nederlandse theaterscene (die niet onopgemerkt mag blijven). Weer een reden om naar het theater te gaan.
THEATERPARADIJS ★★★★★ ongekende klasse
I LOVE THEATER ★★★★ een meester in de fysieke ondersteuning

Bestel je kaarten hier

Gegevens

Datum:
25 januari

Tijd:
20:15 – 21:45

Locatie

Gashouder Podium
Dedemsvaart
Oude Zuidwolderstraat 13