Gashouder Podium

Gashouder Podium is een uniek theater en poppodium, op een al even unieke locatie: een authentiek Rijksmonument op het historische Kalkoventerrein van Dedemsvaart.

Ooit had elke plaats van betekenis er eentje: een gashouder. Op zeker moment stonden er in Nederland zelfs zoโ€™n tweehonderd van die reuzen. Ze zijn er inmiddels nauwelijks meer. Ze waren niet bestand tegen het geweld van de slopershamer. Behalve dan die in Dedemsvaart. Daar staat de aloude stalen kolos nog fier overeind.

Gashouder Podium is niet meer weg te denken uit Dedemsvaart, waar een grote groep enthousiaste vrijwilligers alles soepel draaiende houdt. Dat gebeurt overigens zonder enige vorm van subsidie: het theater/poppodium kan dus niet zonder publiek.

Kom daarom eens langs. Dan kun je meteen genieten van al het moois, fijns en geweldigs dat er plaatsvindt in de Gashouder!

 

Gashouder Podium

Langewijk 162
7701 AK Dedemsvaart
info@gashouder-dedemsvaart.nl
0523-208343

Bekijk ook in Dedemsvaart

Cultuur

Tuinen Mien Ruys 100 jaar jubileum

๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—น๐˜‚๐—ถ๐—ฑ ๐—ง๐˜‚๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐—ฅ๐˜‚๐˜†๐˜€ ๐—ต๐˜‚๐—ป ๐—ท๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—บ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป!

Lees hier verder