Kleintje Varia met Beachvoetbal en Zomerfeest

Pak de agenda er maar bij en blok vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus want Kleintje Varia staat voor de deur! Promotiestichting Dedemsvaart, de DMC en de voetbal hebben de handen ineen geslagen om een leuk evenement en door Dedemsvaart te organiseren.
Onderdeel van Kleintje Varia is een Beachvoetbal toernooi midden in het dorp! Ga jij samen met je team de strijd aan  in de zandbak om de Beachvoetbal kampioen van Dedemsvaart te worden?! Roep je vrienden en vriendinnen bij elkaar en geef je team snel op via onderstaande link:
Deelname is GRATIS en inschrijven kan tot en met zaterdag 3 juli, dus wacht niet te lang! De indeling zal op basis van leeftijd plaatsvinden en het definitieve programma is afhankelijk van het aantal deelnemende teams. De poulewedstrijden zullen worden gespeeld op de vrijdag 6 en de knock-out wedstrijden inclusief finales op zaterdag 7 augustus.
Na meer dan een jaar vol met corona lijkt er langzamerhand licht aan het eind van de tunnel te komen. Echter is in verband met de onzekerheid rondom het coronavirus dit evenement onder voorbehoud. Houd de websites en social media kanalen in de gaten voor het laatste nieuws (www.indedemsvaart.nl/ / www.scd83.nl / www.svdedemsvaart.nl).

Kleintje Varia met Beachvoetbal en Zomerfeest

Bekijk andere evenementen