Kootje geeft Dedemsvaart vleugels!

‘Beleef jij Dedemsvaart met mij mee?’

‘Aangenaam! Kootje is mijn naam. Ik ben zo trots als een pauw!’ Weet je waarom? Ik mag de nieuwe mascotte zijn van InDedemsvaart.

Ik kom niet zomaar uit de lucht vallen hoor! Mijn nestje vind je op ‘De Koter’, vandaar ook mijn naam.  😊 Ik vind het er heerlijk, voel me er vogelvrij. Vaak vlieg ik in vogelvlucht even over het dorp. En wat ik dan zie! Te veel om op te noemen. Dat alles wil ik jou ook graag laten zien en vooral laten meebeleven. Ik spot de leukste bezienswaardigheden, super toffe activiteiten en de meest prachtige verhalen van de mensen die er wonen en werken. Die verhalen geven een inkijkje in iemands leven en drijfveren. Je herkent het vast! Zoals wij vogels elkaar ook herkennen aan onze veren.

Leuk om je te zien!

Vaak strijk ik neer op de mooiste plekken en verwonder me elke keer weer over de pareltjes van jullie mooie dorp. Al die mooie indrukken koester ik, ik neem ze mee onder mijn vleugels. Niet om ze daar te houden hoor! Juist om ze verder te vertellen. Want nu ik mijn nestje op de Kotermeerstal heb gebouwd, voel ik me net als jullie een van de trotse bewoners van het dorp. Een dorp dat het verdient om op de kaart gezet te worden. En weet je wat? Ik mag daarbij helpen. Dedemsvaart krijgt vleugels! Let op mijn woorden! Als je mij hebt gespot, dan weet je dat er iets te beleven valt in Dedemsvaart! Zo werkt het. Simpel. Beleef je Dedemsvaart met mij mee? Lijkt me leuk om je te zien in Dedemsvaart! Heb jij iets leuks om te delen? Deel het dan met info@indedemsvaart.nl. Tot ziens in en om het dorp. Ik vlieg met je mee!

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart