Strawberry Fields Festival – Kaartverkoop gestart

Tussen de hoge bomen van het Oude Gemeentepark in Dedemsvaart vindt in juli Strawberry Fields Festival plaats. Een dag vol muziek, theater, kleinkunst en good food!

‘Noteer 13 juli 2024 met dikke rode letters in je agenda, want Strawberry Fields Festival staat op het punt de zomer naar een nieuw hoogtepunt te tillen! Vanaf 12.00 uur nodigen we je uit om samen met je favoriete mensen te genieten van een onvergetelijke dag in het park. Beeld je in: een stralende zon, verfrissend drankje in je hand, fantastisch eten en de betoverende klanken van live muziek om je heen. Kan het nog beter?

Voor komend jaar trekken we alles uit de kast om onze stages te vullen met een eclectische mix van artiesten die je zintuigen prikkelen. Van grote namen die de muziekindustrie domineren tot opkomende talenten en verborgen juweeltjes die je zullen verrassen. Strawberry Fields Festival zal een line-up presenteren die niet alleen een heerlijk ontspannen middag belooft, maar ook een dansavond waarvan je wenst dat hij nooit eindigt.

Binnenkort delen we meer over line-up en hou ondertussen onze sociale media in de gaten voor interessante updates. Blokkeer in ieder geval vast 13 juli in je agenda en maak je klaar voor een onvergetelijk festivalavontuur dat je niet wilt missen!

Sinds de eerste editie van Strawberry Fields Festival in 2018 is de bekendheid in de regio gegroeid. In 2019 kwamen zo’n 5.000 festivalbezoekers uit de hele omgeving naar Dedemsvaart. We kijken uit naar de vierde editie! Zien we jou ook 13 juli?

13 juli 2024 – Festivalterrein geopend: 12:00 – Start festival: 12:30 – Einde festival: 00:00 uur!’


		

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart