Lionsclub Vechtdag doneert informatieborden aan DEKIBO Kinderboerderij

Dedemsvaart – Op vrijdag 22 december heeft Lionsclub Vechtdal 21 informatieborden gedoneerd aan kinderboerderij Dekibo. Een delegatie van de Lionsclub overhandigde de borden aan het bestuur van Dekibo.

Afgelopen pinksterweekend organiseerde Lionsclub Vechtdal in samenwerking met de organisatie van Hapjes Dag Foodtruckfestival een geslaagde spijkerslaanactie om het benodigde bedrag voor de informatieborden in te zamelen.  

Op de borden zien bezoekers extra informatie over de aanwezige diersoorten, zoals het geluid dat het betreffende dier maakt, wat het eet, hoe de jonge dieren heten, en andere leuke weetjes die spelenderwijs worden gepresenteerd.

Arsanio Wiet, Vice President van Lionsclub Vechtdal, is zeer tevreden met het resultaat. Hij zegt: “Na het succes van dit jaar kunnen wij niet anders dan volgend jaar weer een spijkerslaanactie organiseren voor een ander lokaal goed doel.”

Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024 naar de vierde editie van Hapjes Dag, “het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren,” op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart en steun het goede doel!

Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart