Lionsclub Vechtdal organiseert spijkerslaan actie voor Hospices Dedemsvaart & Hardenberg

Dit Pinksterweekend organiseert Lionsclub Vechtdal in samenwerking met de organisatie van Foodtruckfestival Hapjes Dag een spijkerslaan actie om fondsen te werven voor de Hospices van Dedemsvaart en Hardenberg. 

In de Hospices verblijven terminaal zieke mensen in hun laatste levensfase, ongeacht achtergrond of overtuiging. Soms is de zorg thuis niet haalbaar en bieden de Hospices een liefdevol alternatief, waar familie, vrienden en zorgprofessionals samen de beste zorg kunnen bieden. Het is een plek waar respect en menselijkheid centraal staan.

Met de opbrengst van de actie willen de Hospices investeren in de aankleding van hun tuinen. Waaronder een bank, bloembakken en een beregeningsinstallatie. Lionsclub Vechtdal zet zich vol enthousiasme in voor de gemeenschap en wil graag een waardevolle bijdrage leveren om het benodigde bedrag bijeen te brengen.

Roelof Lubbers, President van Lionsclub Vechtdal roept op tot steun voor dit nobele initiatief: “Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024 naar de vierde editie van Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart en steun het goede doel.”

Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl.

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart