Modeshow op zaterdag 20 april afgelast

Helaas is de Modeshow van 20 april wegens het weer afgelast. Wanneer de modeshow wel gaat plaatsvinden wordt later gedeeld.

Op zaterdag 20 april staat het centrum van Dedemsvaart helemaal in het teken van mode tijdens een spectaculair modespektakel dat alle modeliefhebbers niet mogen missen! Een grote groep modewinkels doet mee aan dit evenement, wat belooft een onvergetelijke dag te worden vol glamour, stijl en de nieuwste trends.

De hoogtepunten van de dag zijn de modeshows, die plaatsvinden om zowel 12:00 uur als 14:00 uur. Tijdens deze shows zullen prachtige modellen de nieuwste collecties en trends presenteren op de catwalk. Verwacht een bruisende sfeer vol inspiratie en stijl, waarbij je de kans krijgt om de nieuwste mode van dichtbij te bewonderen.

Naast de modeshows zal Dansschool Kidans een spetterend optreden verzorgen op het podium, wat het evenement nog gezelliger en dynamischer maakt. Geniet van de energieke dansoptredens terwijl je omringd bent door een feestelijke sfeer in het hart van Dedemsvaart.

De locatie van dit modefeest is op de Kruizing Markt en Marktstraat, naast D-Reizen. Dit centrale punt zorgt ervoor dat het evenement gemakkelijk te bereiken is en dat je de levendigheid van het centrum volop kunt ervaren.

Kortom, dit modespektakel is dé plek om te zijn als je gepassioneerd bent over mode en een leuke dag wilt beleven met vrienden en familie. Kom langs en dompel jezelf onder in de wereld van fashion, entertainment en plezier tijdens dit bruisende evenement in Dedemsvaart!

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart