Strawberry Fields Festival

‘Een belevenis om naar uit te kijken!’

Zaterdag 20 augustus is de mooiste dag van het jaar. Tenminste, als het aan de organisatie van Strawberry Fields Festival ligt. Het muziek- en theaterfestival viert dit jaar de derde editie met tal van muzikale acts, allerlei soorten (straat)theater en een talkshow onder leiding van Marcel van Roosmalen. Strawberry Fields Festival heeft opnieuw maar één doel: alle bezoekers, van jong tot oud, een topdag te laten beleven. De intieme setting van het Gemeentepark vormt een mooi contrast met de grootse plannen van de organisatie. Zo is de Haagse band The Kik al bevestigd, net als Mell & Vintage Future, New Cool Collective, DeWolff en Inge van Calkar. In aanloop naar het festival worden nieuwe namen bekend gemaakt via de website en social media.

 

Gea van Dijk is al sinds het begin betrokken bij de organisatie: ‘Wat is er lekkerder dan een zonnige dag in het park met je favoriete vrienden en kennissen, een drankje in je hand en livemuziek? Op het weer hebben we geen invloed, maar op de rest van de dag wel en daarom hebben we muziek en theateracts, die garant staan voor heerlijk ontspannen middag en een avond waar geen eind aan lijkt te komen.’

Wie behoefte heeft aan hilarisch goed gesprek, schuift aan bij de talkshow Aardbei Vandaag onder leiding van Marcel van Roosmalen. Op volstrekt eigen wijze leidt hij gesprekken met interessante gasten. Wie dat zijn, hoor je in de loop van de komende weken. Mocht je denken dat het Gemeentepark met drie podia en een talkshowtent vol zou zijn, dan heb je het mis. Tal van theateracts zijn op allerlei plekken in het park te vinden. Denk aan akoestische optredens, magie of doe mee met een potje bingo op de Foute Camping, luier in hangmat of slenter over de festivalmarkt Bizar Bazar.

Loop je toevallig met een knorrende maag, dan breng je een bezoekje aan één van de good food pop-up restaurants. Onder anderen local hero’s als Daniel Poolman (bekend van Proefkamer het Reestdal) en Rick de Jonge (bekend van bistro Madeleine in Utrecht) jagen de knagende honger graag uit je lijf. Neem je kinderen mee? Geen probleem: zij zijn graaggeziene gastjes en dus is er ook voor hen genoeg te beleven en te ontdekken! Kinderen tot 7 jaar mogen zelfs gratis het festivalterrein op.

Kaarten (ook de gratis kinderkaarten) kun je bestellen via www.strawberryfieldsfestival.eu

Deel dan dit verhaal op social media en laat ook anderen kennis maken met INDedemsvaart.

Bekijk ook in Dedemsvaart