Bedrijven

Dedemsvaart en Balkbrug kennen een grote verscheidenheid aan bedrijven. Hun gezamenlijke kenmerk is, dat ze ondernemend, sterk en innovatief zijn. De ondernemers zijn proactieve werkers die niet bang zijn om zelf de handen uit de mouwen te steken om dreigingen om te zetten in kansen. De verschillende bedrijven zijn onderverdeeld in meerdere sectoren, met als belangrijkste drie de maakindustrie, het toerisme en de landbouw. Samen zorgen ze voor veel werkgelegenheid in de regio.

Veelzijdige bedrijventerreinen

Een belangrijke voorwaarde voor een gezond ondernemersklimaat is ruimte om te ondernemen. Die ruimte is er in Dedemsvaart en Balkbrug met de bedrijventerreinen Rollepaal en Katingerveld. Ze zijn geschikt voor zowel lichte als zware bedrijvigheid en voor kleinschalige woonwerk-locaties. Dedemsvaart en Balkbrug liggen gunstig op de grens van Twente, Drenthe en Duitsland. Beide bedrijventerreinen liggen op korte afstand van de N377 en de A28: de doorgang naar de Randstad en Noord-Duitsland.

Je bent van harte welkom! Bij ons kun je fijn samenwerken met gemotiveerde medewerkers in een gemoedelijke werksfeer, en goed ondernemen tussen andere succesvolle en innovatieve ondernemers. Voor nieuwe medewerkers is het aanbod aan vacatures is groot en divers. Van productie tot ICT, van bouw tot logistiek en van techniek tot zakelijke dienstverlening. Daarnaast hebben we ook ruimte voor (toekomstige) ondernemers. Heb je interesse om te ondernemen in Dedemsvaart of Balkbrug? Neem dan contact op met het bedrijventeam van de gemeente Hardenberg.

Bedrijven

Volg de meest actuele berichtgeving van de Dedemsvaartse bedrijven op:
Wiewildatniet

Bekijk ook in Dedemsvaart