Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beursvloer Hardenberg 2024

7 februari @ 18:00 - 21:00

HET MATCHEVENT VAN DE GEMEENTE HARDENBERGOp de Beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een tegenprestatie helpen ondernemers, maatschappelijke organisaties.

PROGRAMMA De Beursvloer verbindt mensen en wensen met elkaar. De avond start met een gezamenlijk diner in de sfeervolle ambiance. Als de gong klinkt, gaat de Beursvloer 2024 van start. De deelnemers hebben een uur de tijd om hun match te realiseren. In een ongedwongen sfeer worden de matches gerealiseerd. Dit wordt door de notaris nog eens bekrachtigt.

MATCHES Tijdens de Beursvloer van de gemeente Hardenberg bieden bedrijven, serviceclubs, onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en overheid hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt geprobeerd te matchen met de hulpvragen van verenigingen, stichtingen en/of maatschappelijke organisaties. Zij ontmoeten elkaar op 7 februari 2024 in Dedemsvaart. Als dank voor het aanbod levert de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie. Kortom; handelen met een gesloten beurs.

Deelname is gratis

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
18:00 - 21:00
Site:
www.beursvloer-hardenberg.nl

Locatie

Vechtdal College Dedemsvaart
Botermanswijk 1
Dedemsvaart, Nederland
+ Google Maps