Doen INDedemsvaart

Dankzij de actieve middenstand en de gezamenlijke horeca is het goed toeven in Dedemsvaart. Laat je verrassen door de karakteristieke bezienswaardigheden en de vele activiteiten en evenementen die met heel veel enthousiasme elkaar jaar weer worden georganiseerd. Ze maken ons dorp meer dan de moeite waard!

Jumbo Joosten Dedemsvaart

Services in deze winkel:

  • Bloemen
  • Pick Up Point
  • Slijterij
  • Thuisbezorgen
  • Wifi
  • Zelfscan

Camping Langs De Dedemsvaart

Boerencamping de Binnentuin

Camping Zomerlicht

Minicamping Het Rheezerend

B&B Anna’s Hoeve Reestdal

Gasten waarderen de accommodatie met een 9.6. B&B Anna’s Hoeve Reestdal beschikt onder andere over: WiFi (gratis), Hot tub / Jacuzzi, Fietsverhuur, Afsluitbare fietsenstalling.

Camping Si-Es-An

B&B Vrede Vrijheid

B&B De Kloosterhoek

In het buitengebied van Dedemsvaart, grenzend aan natuurgebied Het Reestdal staat een historische boerenhoeve. Je kunt er overnachten in het gastenverblijf of logeren in een van de twee B&B kamers. In de kleinschalige Bed en Breakfast zijn privacy, ruimte, knusheid, persoonlijke aandacht en huiselijkheid de sleutelwoorden.

De twee B&B kamers en het gastenverblijf bevinden zich in de voormalige hooischuur/schapenstal met oude gebinten en originele stalraampjes. De sfeer van toen gaat er hand in hand met het comfort van nu.

Onze karakteristieke woonboerderij met de oude bijgebouwen staan op een authentiek en streekeigen erf. Met een lange oprijlaan, een geriefbosje, oude waaltjes en rustieke eikenbomen lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Rondom de boerderij liggen weilanden. Op het erf scharrelen kippen en in de wei grazen pony`s, schapen en twee ezels.

Wellness privé . In het geriefbosje staan een houtgestookte hottub en een Finse Kota, met daarin een houtgestookte sauna, die kunnen worden gereserveerd.

De B&B ligt in het buitengebied van Dedemsvaart en grenst direct aan het prachtige natuurgebied Het Reestdal, met legio wandel- en fietsmogelijkheden. De winkels, restaurants en terrassen van het dorp, streekmuseum de Kalkovens, de gerestaureerde Gashouder (thans een klein theater) en de Tuinen van Mien Ruys zijn vlakbij.