Doen INDedemsvaart

Dankzij de actieve middenstand en de gezamenlijke horeca is het goed toeven in Dedemsvaart. Laat je verrassen door de karakteristieke bezienswaardigheden en de vele activiteiten en evenementen die met heel veel enthousiasme elkaar jaar weer worden georganiseerd. Ze maken ons dorp meer dan de moeite waard!

B&B De Bijenberg

Noord Stegeren is gelegen in het Reestdal. Het dal van de Reest kenmerkt zich door een zeer afwisselend bodemreliëf, dat het dal met zijn directe omgeving landschappelijk tot een zeer aantrekkelijk geheel maakt. Op korte afstanden van elkaar komen laag gelegen broeklanden en hogere zandgronden voor. De complexe hoge gronden worden in het benedenstroomse gedeelte als ‘horsten’ aangeduid (IJhorst, Havixhorst) en in het bovenstroomse als ‘bergen’ (Bijenberg, Wildenberg, Bloemberg).

Deze B&B dankt de naam de Bijenberg aan deze prachtige omgeving.

Toscana Dedemsvaart

Het is een stralende dag. Met een ambachtelijk bereid ijsje in je hand zit je op het Toscana-terras in het centrum van Dedemsvaart. Even eerder heb je, uit de tientallen smaken, je keuze gemaakt: ‘Neem ik een vanille-ijsje, of ga ik vandaag lekker iets nieuws proberen?’ Even waan je je in Italië. En je geniet met volle teugen…

Ristorante L’arte Del Sapore

Je krijgt er allerlei heerlijke gerechten geserveerd, in de authentieke smaken van Italië. Onze pizza’s bereiden we ter plekke vers, en verder hebben we een ruime keuze aan lekkere bieren en wijnen. Wij hopen dat je snel een keertje bij ons aanschuift!

Restaurant Kiewiet

Restaurant Kiewiet staat stevig in het heden, maar heeft ook oog voor het verleden. Ons interieur is eigentijds en warm, met aandacht voor de unieke historie van Dedemsvaart en omgeving. Wij staan met beide benen in de Hollands turf, en da’s culinair een prima plek.

We hebben een mooie tuinzaal – met ruimte tot 120 gasten – gekoppeld aan een prachtige mediterrane binnentuin: je waant je écht even op vakantie! Restaurant Kiewiet biedt allerlei mogelijkheden voor groepen. We creëren een uitgekiend arrangement, dat naadloos aansluit bij de wensen van onze gasten.

Culinaire klassiekers vormen het fundament van de menukaart, maar wij bereiden onze gerechten op eigentijdse wijze. Wij ruiken, proeven en combineren, nét zo lang totdat onze wijn en spijs ‘Kiewietwaardig’ zijn en het keurmerk Kiewiet mogen dragen.

Wij staan klaar om van jouw bezoek een smakelijke en onvergetelijke belevenis te maken!

Grand Café de Baron

In de Baron vind je service en gemak: de Bibliotheek, de Publieksdienst van de Gemeente, het welzijnswerk van De Stuw, stichting Huurdersbelangen Hardenberg, Buurtzorg en de Politie.

De Baron is daarnaast ook een broedplaats voor initiatieven. Een inspirerende plek voor ondernemende mensen. Voor mensen die eensgezind de schouders willen zetten onder allerlei projecten. In de Baron komt alles samen: ondernemersclubs, stichtingen, vrijetijdsgroepen, verenigingen en tal van andere organisaties. In de Baron komt iederéén samen. Om ideeën op tafel te gooien. En die dan enthousiast uit te voeren. Voor elkaar. En met elkaar.

Eetcafé de Kalkwieke

Ga zitten op het mooie terras van Eetcafé de Kalkwieke en geniet van een hapje of een drankje. Aanraders in dat verband zijn onze speciaalbieren. Je kunt uiteraard ook naar binnen gaan en plaats nemen aan de bar of aan een tafeltje. Kijk naar de tv, speel een partijtje biljart of laat zien wat je kunt op de dartbaan.

Het is er gewoon heel gezellig!

Brasserie De Corner

Brasserie de Corner, de huiskamer van Dedemsvaart, een gezellige plek voor koffie met gebak, een borrel, lunch of een heerlijke diner. Ook zijn er verschillende biljarts aanwezig en kun je een potje darten in het café. Check onze sociale voor de huidige openingstijden!

Beleef de ongedwongen sfeer en de gastvrijheid bij Brasserie de Corner in hartje Dedemsvaart!

Slagerij Herman Beukeveld

Slagerij Herman Beukeveld is een volambachtelijke slagerij. Het vlees dat je in onze winkel aantreft, komt steevast uit de regio en is verwerkt op onze eigen locatie. Ook hebben wij een eigen worstmakerij, waar we vrijwel ons hele assortiment aan worsten vervaardigen. Wij hechten niet alleen veel waarde aan smaak en goede kwaliteit, maar ook aan service: die staat bij ons hoog in het vaandel.

Landbouwmuseum Avereest